About my blog

New depth sensors such as the one embedded in the MS Kinect system work in real-time, enabling to create an instant 3D scan of objects. In this project, we are exploring a large-scale installation that demonstrates this by a 400+ array of motors and LEDS. This work includes interaction design, hard-coding and lots of soldering etc. The result will be put on exhibit on various international shows.(Expert: Jouke Verlinden)

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Power supply

Calculations made in conjunction with Rob Luxen has shown us that we’ll be needing at least three computer power supplies. Below are some images of the ones we’ve chosen:

Be Sociable, Share!